10 mars, 2018 - 11 mars, 2018 14:30 - 03:00 Restaurang Mynchen

Laddar Karta...

Festen hålls på Münchenbryggeriet som ligger på Söder Mälarstrand 31. Ingång till festlokalen sker från innergården på södra sidan. Lokalen har fullständiga rättigheter och accepterar betalkort. Garderobsavgift ingår i anmälningsavgiften.

Hemlig artist kommer att värma upp oss.

Klubben ordnar med busstransport till och från arenan, anmälan och information här.

De som inte har biljett till Friends Arena kan stanna i lokalen eller komma och se finalen live på storbild tillsammans. Vill man se tv-sändningen och inte varit på middagen är det insläpp mellan klockan 19:00-19:45

Efter finalen blir det dansgolv och bar i lokalen, åldersgränsen för efterfesten är 18 år. Baren är öppen och det kommer att säljas pizzaslice för den hungrige. Musiken står DJ Ohrmeister för.

Vi får vara i lokalen till kl 03:00.

 

Maträttsalternativ: (2-rättersmiddag, fördrink, 1 glas vin/öl eller 2 glas alkoholfritt och kaffe)

FISK: Halstrad torskloin, kronärtskocka barigoule, grönsaksbrunoise och potatispuré.

VEGETARISKT: Karljohansvampsrisotto med mascarpone, parmesan, färsk tomatconcassé och friterade rödbetor.

DESSERT: Candy triffle, vaniljpannacotta, hallonmousse, säsongens bär, lemon curd och caramel.

OBS! Anmäl ev allergier och avvikelser eller annan information som är viktig för oss att veta i övrigt/kommentarfältet i formuläret vid bokningen eller maila till arrangemangsansvarig senast den 27 februari!

 

Bokning: Medlemmar loggar in och anmäler sig med formuläret längst ner på sidan. Boka och betala för middag och buss senast den 27 februari. Om du bara är intresserad av efterfesten är sista datum för betalning och anmälan den 4 mars.

Bokning icke-medlemmar: Icke medlemmar är välkomna i mån av plats. Vi hoppas vi har plats för alla. För anmälan, mejla till arrangemangsansvarig. OBS! Invänta bekräftelse på mail innan ni betalar. Betalning sker till klubbens Plusgiro 146 94 40-0, senast de datum som också gäller medlemmar ovan. Märk betalning med namn/Finalfest.

Pris: 620 kr för medlem(inkl 2-rättersmiddag, fördrink, 1 glas vin/öl eller 2 glas alkoholfritt och kaffe, garderob samt inträde på efterfesten.) och 720 kr för icke-medlem.

Busstransfer till och från arenan kostar 120 kr. Begränsat antal platser, så glöm inte att boka här.

Kommer du bara på efterfesten kostar det 190 kr för medlem(inkl. Garderob) och 220 kr för icke-medlem.

Betalning: Sätt in pengar på klubbens konto Plusgiro 146 94 40-0, senast den 27 februari för middag och buss. Glöm inte att skriva ditt namn, ev. medlemsnummer samt att betalningen avser Finalfesten.

Du kan även swisha in din betalning till klubbens swishnummer 1234009692. Var noga med att även här skriva meddelande/betalningsreferens:”namn medlemsnummer finalfesten”.

OBS! Om du betalar för flera personer, måste allas namn stå med på betalningen. De anmälningar som ligger i systemet den 27 februari är bindande. Påminnelseavgift kommer att läggas på försenade betalningar, se “Bokningsvillkor Evenemang”.

Om du har anmält dig till middagen och inte tänker komma på efterfesten så är vi tacksamma om du meddelar oss så fler får tillfälle att komma på efterfesten. Mejla i så fall arrangemangsansvarig eller fyll i kommentarsfältet i bokningen.

Efter den 4 mars kan man inte anmäla sig till efterfesten utan vi hänvisar till att man i mån av plats kommer till festlokalen efter TV-sändningens slut. Då får man som medlem betala 220 kronor i jämna kontanter eller swisha och som icke-medlem betalar man 260 kronor. 24.00 stänger eftersläppet!

 

Frågor och undringar skickas till arrangemangsansvarig@melodifestivalklubben.se

Obs! Alla anmälningar är bindande när bokningstiden gått ut. Se bokningsvillkor för evenemang.

 

Välkomna

Karoline Öjbro, arrangemangsansvarig

 

Boka din plats

Bokningen är stängd / Alt. du måste logga in för att kunna boka

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *

Post comment