10 mars, 2018 17:50 - 22:45 Restaurang Mynchen

Laddar Karta...

Klubben ordnar med busstransport från finalfesten på Restaurang Mynchen till Friends Arena och tillbaka till finalfesten.

Man måste bli avprickad på Restaurang Mynchen senast 17:50 för att kunna åka med. Vi beräknar att åka tillbaka från arenan 22:40 men slutgiltig information om tillbakafärd ges vid avprickningen.

Bokning av buss görs nedan för inloggade medlemmar, de som inte är medlemmar kan boka sig genom att maila arrangemangsansvarig@melodifestivalklubben.se. Senaste dag att boka sig och betala är den 27 februari.

Priset är 120:- per person för både medlemmar och icke-medlemmar.

Betalning: Sätt in pengar på klubbens konto Plusgiro 146 94 40-0, senast den 27 februari för middag och buss. Glöm inte att skriva ditt namn, ev. medlemsnummer samt att betalningen avser Finalfesten.

Du kan även swisha in din betalning till klubbens swishnummer 1234009692. Var noga med att även här skriva meddelande/betalningsreferens:”namn medlemsnummer finalfesten”.

OBS! Om du betalar för flera personer, måste allas namn stå med på betalningen. De anmälningar som ligger i systemet den 27 februari är bindande. Påminnelseavgift kommer att läggas på försenade betalningar, se “Bokningsvillkor Evenemang”.

För bokning och information om finalfesten se här

 

Boka din plats

Bokningen är stängd / Alt. du måste logga in för att kunna boka

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *

Post comment