Open Mic Clubhouse

11 juli, 2021 11:00 - 12:30

Karta Otillgänglig

På söndag 11 juli kl 11, kör vi återigen på Clubhouse! Vi snackar Mello och Eurovision, Allsångerna: Lotta vs. Sanna. Vi gästas av Alexandro “LEGOEUROVISION” Kröger – om utmaningarna med årets LEGO bygge av ESC. Turkiet kan vara på väg tillbaka till ESC igen. Vi prata om det också. Och; vi kan även prata och svara på frågor om Klubbträffen i Kristianstad. Micken är öppen, vi bestämmer vad vi kommer att prata om tillsammans med er! Det är ju det som är så bra med Clubhouse!

OBSERVERA! DETTA ÄR SANT!
Med vår länk slipper du kön till Clubhouse om det skulle vara så att du inte har Clubhouse ännu! Nu funkar Clubhouse på Android också!

Har vi tur har vi mer nyheter och skvaller att delge. Alla som vill prata får räcka upp handen. Det bästa med Clubhouse är att du slipper synas i bild!

Öppen Mic – sköts under trygg moderering av Melodifestivalklubbens framstående Clubhouse-proffs Alexander Borodin & Lizbet Brittsten.

> Länk till Clubhouse Öppen Mic:
https://www.clubhouse.com/join/Melodifestivalklubbe/2MwoZKhL/PNo0OWjw

Ny på Clubhouse?
Numera kan även alla de som har Android telefon äntligen ansluta till Clubhouse! Det gör att vi tycker det är rätt tillfälle att lansera Meldofestivalklubben på Clubhouse på riktigt nu!

Du har inte Clubhouse appen?
Med länken till vår Open Micså får du en “invite”, ja du får en invite till Clubhouse genom vår länk här!
Du laddar ner appen till din mobil och installerar den. Därefter kan du leta upp vår länk och ansluta dig före “kön”

Har du redan CLubhouse är det bara att ansluta till vårt rum kl 11 den 11 juli. Anslut genom att klicka på länken i din Iphone.
För att delta i samtalet och begära ordet räck upp handen! Moderatorerna ger instruktioner!

> Länk till Clubhouse Öppen Mic:

https://www.clubhouse.com/join/Melodifestivalklubbe/2MwoZKhL/PNo0OWjw

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *

Post comment