Spela vår app nu!

Melodifestivalklubben lanserar sin första och roliga app för att göra Melodifestivalen 2021 ännu roligare! Ta reda på vem av årets melodifestivaltävlanden som du är mest lik och visa upp för oss hur mycket du kan om Melodifestivalen genom tiderna. Och glöm inte att besöka appen åtminstone varje vecka för att kunna ta del av det nya som dyker upp.

Det kommer alltid finnas nåt nytt att längta efter varje vecka under Melodifestivalen. Både i själva tävlingen och i appen. Varje lördag lanserar vi nya quizkategorier som du kan pröva dina kunskaper inom, och varje tisdag så kan du ta reda på vem i startfältet som du liknar mest!

Ladda ner appen på GOOGLE PLAY och APP STORE nu!

 

 

Tack!

Tack till Marcus Verhage, Marcus Björkander & Yaron Ram för att ni skapade Quiz-frågor som gjorde att den här appen nu blir ännu roligare än vad den annars skulle ha blivit.

Tack till Daniel Stridh, William Schmatz & Yaron Ram för att ni beta-testade appen. Ni försäkrar verkligen att appen inte råkar ut för stora problem nu när en stor mängd användare får testa appen och ha så roligt som möjligt med den!

Melodifestivalklubbens allmänna villkor för användning av appen Melodikampen

Version 1 Skapat den 2021-01-30

 

Tillåten användning

Genom att godkänna dessa villkor får du rätt att använda den programvara som Melodikampen består av i enlighet med vad som framgår av dessa villkor.

Det är inte tillåtet att plagiera, kopiera, kryptera, modifiera eller skapa produkter helt eller delvist baserad på programvaran i appen.

Om vi har anledning att anta att du använder appen på ett sätt som strider mot de allmänna villkoren eller aktivt skadar Melodifestivalklubben så har vi all rätt att frånta dina användarrättigheter och på ett eller annat sätt göra Appen otillgänglig för dig.

 

Underhåll

Melodifestivalklubben varken garanterar eller ansvarar för att Melodikampen alltid funkar i alla tillfällen. Inte heller kan vi tillhandahålla individuell support eller underhåll av Melodikampen. Vi har rätt att när som helst och utan ansvar eller ersättningsskyldighet uppdatera, ändra, tillfälligt eller permanent stänga ner eller begränsa appen och dess åtkomst.

Vi upmärksammar även att i framtida och stora uppdateringar av appen så kan det innebära att vi behöver radera samtliga inloggningar på appen. Även här gör vi detta utan ansvar eller ersättningsskyldighet.

 

Ändring av villkoren

Dessa villkor kan ändras av Melodifestivalklubben om behovet finns. När det görs så behöver samtliga användare godkänna de uppdaterade användarvillkoren för att åter kunna få åtkomst till Appen.

 

Personuppgiftsbehandling

Följande personuppgifter lagras i vår databas så länge som du har ett konto hos oss

  • Inskrivet namn
  • E-postadress
  • Ev. koppling till Facebook-konto, eller AppleID om du har iPhone
  • Ev. sökväg till profilbild från enheten (alltså lagras inte bilder i sig)

Övriga uppgifter som inte nämns ovan lagras inte i Appen. Genom att du godkänner villkoren så tillåter du även att ovan uppgifter lagras hos oss så länge du har ett konto hos Melodikampen.

När en användare väljer att radera sitt konto så raderas även samtliga uppgifter från vår databas med omedelbar verkan, inklusive alla s.k. Melodititlar som samlats under användningen. Dessa uppgifter blir omöjliga att återfå vare sig en vill återskapa ett konto eller göra någonting annat som kräver uppgifterna åter.

Om du väljer att koppla på ditt Facebook-konto så tas endast E-postadressen och namnet därifrån. Och om du väljer att koppla på ditt AppleID så tas endast E-postadress.

Personuppgifter som vi lagrar kommer aldrig att aktivt föras vidare till tredje parter. Där vill vi försäkra oss om att all personuppgiftsbehandling sker av Melodifestivalklubben och ingen annan.

 

Mer info

Hur Melodifestivalklubben behandlar personuppgifter utanför appen kan du läsa om HÄR.

Har du frågor som rör appen Melodikampens personuppgiftsbehandling kan du kontakta melodikampen@melodifestivalklubben.se

Har du frågor som rör Melodifestivalklubbens allmänna personuppgiftsbehandling är du välkommen att kontakta medlemsansvarig@melodifestivalklubben.se

Är SVT och Melodifestivalen inblandade i den här appen?
Svar: Nej. Den här appen är gjort av endast oss i Melodifestivalklubben. Däremot så har vi tagit kontakt med 2021 års deltagare för att se till att en del av appen har kunnat bli verklighet.

 

Finns det någon åldersgräns för att använda appen?
Svar: Det beror på vem du frågar. Vi ser att appen kan användas från och med 6 års ålder medan det kan vara begränsad för Apple-användare upp till 11 år med hänvisning till att vi använder oss av inloggningar. Oavsett vad så hoppas vi att föräldrar är en del av barnens upplevelse med appen.

 

Vad gör ni med mina uppgifter?
Svar: Utöver att vi lagrar ett fåtal inloggningsuppgifter och appdata, så gör vi ingenting annat med datan utanför Melodikampen. Den hamnar inte hos tredje parter i marknadsföringssyfte och den används inte av Melodifestivalklubben utanför appen.

 

Jag har några idéer på hur appen kan bli bättre! Kan ni uppfylla det?
Svar: Vad roligt att höra. Vi ska vara tydliga med att vi som har varit involverade i appen hade velat gå ännu längre också med appen som till exempel att användarna skulle kunna integrera med varandra. Som det ser ut på kort sikt så kommer det förmodligen inte göras några stora uppdateringar alls på grund av resursbrist. Men du får gärna dela med dina tankar till melodikampen@melodifestivalklubben.se.

 

Kommer ni att lansera appen på engelska?
Svar: Det finns inga planer på det för tillfället.

Kontakt om Melodikampen tas med appens huvudskapare tillika klubbens IT- och Webbansvarig, Johan Berg.

Övriga frågor hänvisas till klubbens ordförande Alexander Borodin eller övriga styrelseledamöter beroende på din fråga.