02 augusti, 2020 19:00 - 22:00

Karta Otillgänglig

För första gången kommer klubben att arrangera en digital röstningskväll där medlemmar kan träffas via Zoom och titta, lyssna på och tycka till om bidragen i OGAE Second Chance 2020 tillsammans som ett kul sommarevent nu när vi inte kan träffas i verkliga livet. Ungefär så som vi ordnade digitala röstningskvällar till inför-ESC tidigare i våras. Detta kommer inte knytas till klubbens regioner utan det blir endast ett nationellt digitalt event. 

BOKA DIN PLATS NEDAN! Om du bokar åt flera – var god uppge namn på dessa personer!  Sista dagen att anmäla sig den 29 juli.

OGAE Second Chance Contest är den mest populära låttävlingen inom OGAE-nätverket. I OGAE Second Chance Contest tävlar fansens favoriter från de nationella uttagningarna till Eurovision Song Contest men som inte kvalificerade sig till ESC i Rotterdam, som sedan tyvärr ställdes in. Varje nationell klubb från ett land med en egen uttagning till ESC 2020 har röstat fram sin egen representant till Second Chance Contest. I Second Chance Contest 2020 representeras Sverige av ”Kingdom come” med Anna Bergendal som röstades fram som vinnare av klubbens medlemmar i tävlingen Melodifestivalfavoriten tidigare i våras. Det är andra året i red som Anna Bergendahl representerar Sverige. Förra året blev Anna 3:a med ”Ashes to ashes” efter Frankrike som vann tävlingen och som nu arrangerar den detta år. Evenamanget sker via ZOOM – länk får alla som anmält sig till detta.

I årets upplaga av Second Chance Contest tävlar 22 bidrag. Det finns en spellista på Youtube med alla 22 deltagande bidrag. Du hittar den här: https://youtu.be/GkRK2G20udo?list=PLZI-RUaJNl9-jZ-g0A5QoJ1Mjtf3YJdJ_

Boka din plats

Bokningen är stängd / Alt. du måste logga in för att kunna boka

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *

Post comment