03 oktober, 2020 12:00 - 15:00 Kristianstad Stadshotell

Laddar Karta...

Välkomna till Melodifestivalklubbens första digitala årsmöte! Den vanliga klubbträffen har ställts in men årsmötet hålls som planerat den 3 oktober. Mötet blir huvudsakligen en digital företeelse men det blir plats för upp till 50 medlemmar på Stadshotellet i Kristianstad, inklusive mötessekretariat, representanter från valberedningen och delar av styrelsen.

Alla deltagare måste föranmäla sig, anmälan till årsmötet görs direkt via ZOOM. Alla omröstningar i mötet kommer att ske i ZOOM även om du är på plats i Kristianstad. Det är enbart medlemmar i Melodifestivalklubben som har rätt att deltaga på mötet. Alla anmälningar kommer att granskas mot medlemslistan. Föranmälda kommer att skickas en länk till Zoom. Även du som är på plats ska därför ha mobil, läsplatta eller en egen dator. Alla föranmälda som kopplar upp sig när mötet börjar utgör röstlängden. Länken till mötet erhålls vid registreringen.

Anmäl dig här till det digitala årsmötet

 

Se nedan för anmälan till Kristianstad IRL.

Vill du vara på plats i Kristianstad?
Vi kommer att ha en “Klubbträff mini” i Kristianstad – direkt efter årsmötet blir det nämligen tårta och kaffe för att fira att klubben fyller 35 år! Observera att det endast blir plats för maximalt 50 medlemmar inkl. mötessekretariat, representanter från valberedningen och delar av styrelsen. 
Du föranmäler dig för att vara på plats på “Klubbträff mini” i Kristianstad i samband med årsmötet här nedanför.  Klubben bjuder på tårta och kaffe. Sista dag för anmälan att vara på plats IRL är den 22 september. (max antal 50 personer). Observera att du även måste anmäla dig via ZOOM!

Klubbens årsmöte 2020 börjar kl 12 lördagen 3 oktober på ZOOM.
Adress i Kristianstad är: Stadshotellet, Nya Boulevarden 8, Kristianstad. Hotellet ligger knappt 400 m från järnvägsstationen.

Välkomna! 

Boka din plats

Bokningen är stängd / Alt. du måste logga in för att kunna boka

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *

Post comment