09 mars, 2019 - 10 mars, 2019 16:00 - 03:00 Restaurang Mynchen

Laddar Karta...

Melodifestivalturnén avslutas bäst med vår egen finalfest på Restaurang Mynchen i Stockholm. Värm upp med vår middag i glada vänners lag och spekulera i vem som ska få representera Sverige i Tel Aviv. I år blir det ett lite nytt koncept!

Information about Pre-Dinner and After-Party Melodifestival Final in english can be found here.

FÖRKÖP STÄNGT

NU ENBART EFTERSLÄPP I DÖRREN MELLAN kl 22.00-00.00!!

FÖRKÖP STÄNGT TILL FINALFESTEN – NU ENBART ENTRÈ VID DÖRREN

MELLAN KL 22.00 – 00.00
Därefter stängs dörrarna även för eftersläpp
250 kronor OGAE medlemmar
300 kronor för icke medlemmar

OBS CASH ELLER SWISH ONLY, EJ Kreditkort!

Efterfest 22-03

 

I år blir det efter många önskemål ett lite nytt koncept. Vi har pressat priserna. Det lönar sig att ta hela paketet! Middagen startar nu dessutom senare kl 16. Det blir ny mat – Japansk buffé. Middagen får uppvärmningsunderhållning men de hemliga artisterna flyttas till efterfesten för att göra schemat mindre stressigt. Det innebär att om du av någon anledning väljer bort middagen så missar du inte de hemliga artisterna!

Sista dag för bokning och betalning för middag, fest och buss är den 28 februari och sista dag för endast efterfest är den 5 mars.

OBS! Anmäl matallergier och annan information som är viktig för oss att veta i avsedd post på bokningsformuläret senast den 28 februari!

Klubben ordnar med bekväm busstransport till och från arenan, (120 kr), ange i anmälan om du är intresserad av detta. Platserna är begränsade. Vill du spara pengar kommer vi också att vid ett tillfälle åka gemensamt ut med kollektivtrafiken. Du har annars frihet att själv välja hur tidigt eller sent du vill åka till arenan.

De som inte har biljett till Friends Arena kan stanna i lokalen eller komma efter middagen och se finalen live på storbild tillsammans. Vill man se tv-sändningen och inte har varit på middagen är det insläpp mellan klockan 19:00-19:45 som gäller.

Efter finalen blir det hemliga artister, dansgolv, bar och inte minst nattkäk i lokalen. Åldersgränsen för efterfesten är 18 år. Vi får vara i lokalen till kl 03:00.

Förlängd Festgaranti:
För de som tycker att 03 är för tidigt att gå hem, är vi glada att kunna erbjuda efterfest på partybåten Patrica, som ligger bekvämt mittemot Mynchen på Söder Mälarstrand, de håller öppet till 05, detta erbjudande går att förboka här till ett extra förmånligt pris!

 

Bokning: Boka och anmäl dig direkt i detta formulär. Betala gärna in samtidigt så att du inte glömmer bort det! Du måste boka och betala för middag och buss senast den 28 februari. Om du bara är intresserad av efterfesten är sista datum för betalning och anmälan den 5 mars. Därefter blir entrén till efterfesten mycket dyrare och i mån av plats.  Betalning sker till klubbens Plusgiro 146 94 40-0, senast de datum som också gäller medlemmar ovan. Märk betalning med för- och efternamn/Finalfest.

 

Priser: 595 kr för medlem i Melodifestivalklubben eller i OGAE klubb. (inkl. buffé, fördrink, 1 glas vin/öl eller 2 glas alkoholfritt och kaffe, garderob samt inträde på efterfesten.)

720 kr för icke-medlemmar.

Busstransfer till och från arenan kostar 120 kr. Begränsat antal platser, så glöm inte att boka detta.

Vill du se storbild+efterfest kostar detta 250 kr (medlem) respektive 300 kr icke-medlem.  Kommer du bara på efterfesten kostar det 200 kr för medlem och 250 kr för icke-medlem.

Erbjudande: Förlängd festgaranti på Patricia: Förbokning av entré till partybåten Patricia och att gå före deras kö kostar 50 kr (ordinarie entrépris 200 kr)
Kan du inte bestämma dig i förväg utan vill vara spontan om du vill festa länge, så kan du om du är utanför Patricia senast kl. 02.55 gå före kön samt gå in för 100 kr om du kommer från vår fest. Kommer du dock sent, efter kl 03.00 betalar du ordinarie entrépris 200 kr men får gå före kön i alla fall, den är nämligen lång på natten.

Betalning: Sätt in pengar på klubbens konto Plusgiro 146 94 40-0, senast den 28 februari för middag och buss. Glöm inte att skriva ditt namn, ev. medlemsnummer samt att betalningen avser Finalfesten.

Du kan även swisha in din betalning till klubbens swishnummer 1234009692. Var noga med att även här skriva meddelande/betalningsreferens:”namn medlemsnummer finalfesten”.

OBS! Om du betalar för flera personer, måste alla namn stå med på betalningen!

De anmälningar som ligger i systemet den 28 februari är bindande. Påminnelseavgift kommer att läggas på försenade betalningar, se ”Bokningsvillkor Evenemang”.

Om du har anmält dig till middagen och inte tänker komma på efterfesten så är vi tacksamma om du meddelar oss, så fler får tillfälle att komma på efterfesten. Mejla i så fall Eventansvarig eller fyll i kommentarsfältet i bokningen.

Efter den 5 mars kan man inte anmäla sig till efterfesten utan vi hänvisar till att man i mån av plats kommer till festlokalen efter TV-sändningens slut. Då får man som medlem betala 250 kronor i jämna kontanter eller swisha och som icke-medlem betalar man 300 kronor. 24.00 stänger eftersläppet!

Frågor och undringar skickas till eventansvarig@melodifestivalklubben.se

Obs! Alla anmälningar är bindande när bokningstiden gått ut. Se bokningsvillkor för evenemang.

 

Hålltider och adress:
Insläpp middag 15.30
Middagsbuffé – starttid kl 16
Insläpp storbild 19.00-19.45
Insläpp efterfest 22.00-00.00
Showtime beräknas till ca kl 23
Mynchen stänger 03.00
Patricia håller därefter öppet till 05

Festen hålls på resturang Mynchen som håller till i Münchenbryggeriet. Ingång till festlokalen sker precis som vanligt från innergården på södra sidan.

 

Söder Mälarstrand 31
118 25 STOCKHOLM
https://goo.gl/maps/Mf2XrTeJsK72

 

https://www.restaurangmynchen.se/

 

Välkommen önskar arbetsgruppen för Melfest WKND och finalfesten genom eventansvarige Sara Norbäck Olivers

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *

Post comment