08 mars, 2018 - 11 mars, 2018 Hela dagen Stockholm

Laddar Karta...

I år laddar Melodifestivalklubben upp extra mycket inför finalveckan i Stockholm. Mellan torsdagen den 8 mars och söndag den 11 mars blir det fest varje dag och massor av erbjudanden för alla medlemmar i klubben och alla med OGAE-kort.

Läs mer om Melfest weekend och se hela programmet i Stockholm här: https://melodifestivalklubben.se/melfest-weekend-2018/

 

Finalfesthelgen 2018 inleds på torsdagen den 8 mars på Gröna jägaren, med MF & ESC-karaoke. Om man inte vill sjunga går det bra att ge support för alla andra som gör det. Erbjudanden planeras för alla med OGAE-kort.

På fredagen den 9 mars går det att se Babsan show – ett liv i rosa med specialerbjudande därefter fortsätter festandet på Hard Rock café där vi redan i fjol prövade på att ha en fredag-round up med Eurovisiondisco och gästartister. Överraskningar utlovas. Bra erbjudanden utlovas för alla med OGAE-kort.

På lördagen den 10 mars äger vår traditionella finalfest rum på restaurang Mynchen, med sittande middag och hemlig gästartist, storbildsvisning av MF för alla som inte vill vara i Friends arena. Därefter blir det efterfest med DJ och Eurovisiondisco för alla fans från hela Europa.

Slutligen på söndag den 11 mars – har vi efterfest på Patricia den klassiska partybåten med sin söndagsklubb – alla med OGAE-kort utlovas VIP-behandling och på kvällen show med Stor-Schlaget.

Så boka in i kalendern och se till att ha tid för att träffa medlemmar från hela OGAE under en fantastisk weekend i Stockholm! Mer detaljer kommer senare. Alla aktiviteter förutom vår egen Finalfest kommer att vara fria och öppna för alla. Vår finalfest kommer att ha sedvanlig bokningssida som kommer upp efter nyår.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *

Post comment