05 oktober, 2018 - 06 oktober, 2018 Hela dagen Sundbyholms travbana

Laddar Karta...

Det blir tredje gången klubbträffen hålls på Sundbyholms Travbana utanför Eskilstuna och vi hoppas den blir lika lyckad som när den hölls här senast 2012. Nytt för i år är att klubben är värd för finalen av OGAE Second Chance Contest på fredagen i stället för den vanliga Round-Upen.

Vi erbjuder boende hos vår samarbetspartner Sundbyholms slott och även på travbanan. Se information här.

Klubben ordnar med gratis busstransport mellan Eskilstuna C, Sundbyholms slott och travbanan. Se anmälan, tidtabell och information här.

Du anmäler dig längst ner på denna sidan. Läs all information så du inte missar något och tänk på att kryssa i alla de arrangemang du kommer delta i!

Välkommen till en schlagersprakande festlig helg med bästa Melodifestivalklubben 🙂

 

OGAE Second Chance – Fredag den 5/10

Tid: 19:00 – 24:00

Det kommer att bli en underhållande kväll där bidragen presenteras på storbild och vinnaren utses genom att de olika OGAE-klubbarna redovisar sina röster. Våra programledare William och Zara kommer att underhålla under kvällen och vi kommer också att ha någon gästartist som uppträder live med möjlighet till signering och fotografering efteråt. Evenemanget kommer att spelas in och läggas ut. Mer information om OGAE Second Chance här.

Bar finns med möjlighet att köpa både varm husmanskost och smörgås.

 

Årsmöte följt av Glitter-Stefan möter gäster  Lördag den 6/10 (På dagen)

Tid: 11:00 – 14:00 för årsmötet och 14:15 – 16.00 för intervjuerna.

Klubbens årsmöte är i första hand för medlemmar men övriga är välkomna i mån av plats men har ingen rösträtt.

Efter mötet kommer Glitter-Stefan att intervjua gäster. Information om vilka gäster det blir kommer att aviseras innan klubbträffen.

Det kommer att finnas möjlighet att köpa smörgåsar och dryck.

 

Klubbträff – Lördag den 6/10 (På kvällen)

Tid: 19:00 – 02:00

Vi börjar klubbträffen med mingel och välkomstdrink.

En halvtimme senare börjar buffémiddagen, välkomstdrink och ett glas vin/öl/alkoholfritt ingår. Under middagen kommer vi att ha artistuppträdanden, presentation av årets hederspristagare och avtackningar. Det kommer att finnas möjlighet att träffa artisterna för signering och fotografering.

Festen fortsätter med dans till härlig MF- och ESC-musik serverat av DJ Mathias Holmgren.

Klockan 02.00 är tyvärr festen slut och det är dags att gå hem, trötta men förhoppningsvis glada och nöjda

 

Anmälan, meny och annan viktig information

Sista anmälningsdag och betalningsdag är 17 september, därefter tas påminnelseavgift ut. OBS! Man kommer inte att vara anmäld om inte betalningen kommer in sista betalningsdag eller direkt efter påminnelsen, se “Bokningsvillkor Evenemang”.

Buffémeny: 

Citron & persiljemarinerad fläskfilé, örtmarinerad kycklingfilé, varmrökt lax, romsås, fetaostpaj, tzatziki, ruccolasås, sallad med päron, valnötter & ädelost, blandsallad, potatissallad, potatisgratäng, smör/bröd, kladdkaka med grädde & bär.

OBS! Anmäl ev allergier och avvikelser eller annan information som är viktig för oss att veta i övrigt/kommentarfältet i formuläret vid bokningen eller maila till arrangemangsansvarig@melodifestivalklubben.se senast den 17 september!

Garderob:

Obemannade garderober kommer att finnas.

Betalning:

Pris för klubbträffen:

* Medlem: 600 SEK

* Medlem i annan OGAE klubb: 600 SEK

* Icke-medlem: 750 SEK

Närvaro vid OGAE Second Chance och årsmöte är gratis.

Sätt in pengar på klubbens konto Plusgiro 146 94 40-0, senast den 17 september. Glöm inte att skriva ditt namn, ev. medlemsnummer samt att betalningen avser Klubbträffen.

Du kan även swisha in din betalning till klubbens swishnummer 1234009692. Var noga med att även här skriva meddelande/betalningsreferens:”namn medlemsnummer Klubbträff”.

OBS! Om du betalar för flera personer, måste allas namn stå med på betalningen. De anmälningar som ligger i systemet den 17 september är bindande. Påminnelseavgift kommer att läggas på försenade betalningar, se “Bokningsvillkor Evenemang”.

Om du gör din betalning från något annat land än Sverige så läs den engelska informationen som publiceras senare.

Anmälan:

Medlemmar i Melodifestivalklubben loggar in och anmäler sig med formuläret längst ner på sidan och betalar sedan enligt ovan.

Medlemmar i annan OGAE klubb och icke OGAE medlemmar gör sin anmälan genom att kontakta arrangemangsansvarig Karoline Öjbro på mail arrangemangsansvarig@melodifestivalklubben.se och där ange sina val. Därefter måste man invänta bekräftelse på anmälan från arrangemangsansvarig innan man betalar enligt ovan.

Frågor:

Har du frågor kontakta arrangemangsansvarige Karoline Öjbro. arrangemangsansvarig@melodifestivalklubben.se

Obs! Alla anmälningar är bindande när bokningstiden gått ut. Se bokningsvillkor för evenemang.

 

Välkomna

Karoline Öjbro, arrangemangsansvarig

 

 

Boka din plats

Bokningen är stängd / Alt. du måste logga in för att kunna boka

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *

Post comment