Klubbträff Kristianstad 2021

15 oktober, 2021 - 17 oktober, 2021 18:00 - 10:00 Kristianstad Stadshotell

Laddar Karta...

Den 15-16 oktober återuppstår vår klubbträff efter att ha tagit paus under 2020 av förklarliga skäl. Det blir en fullmatad helg i Kristianstad där vi återigen efter pandemin kan träffas och umgås! Round-up, galamiddag och artister! Platsen som är bokad för evenemanget är Kristianstad Stadshotell.

I planeringen med årets klubbträff är vi medvetna om pandemins fortsatta konsekvenser. Läs mer om detta i denna nyhet om Klubbträffen 2021. Vad som är viktigt att veta att köpta biljetter till klubbträffen kommer att återbetalas om beslut att ställa in IRL sker.

Observera: Senast den 1 september tas beslut om vi måste tillämpa scenario C. När du bokar resor och hotell, se då till att ha möjlighet att avboka detta enkelt med full återbetalning. Om vi måste ställa en IRL-klubbträff även i år. Läs artikeln om våra scenarier för Klubbträffen 2021.

Köpa biljett till klubbträffen 2021

Du kan köpa din biljett till Klubbträffen och välja att betala med banköverföring, betal eller kreditkort, Swish kommer att fungera i början av juli. Priset för årets klubbträff blir endast 650 kr och då ingår ju middag, 2 rätter plus efterrätt, artister och fester samt ett dryckespaket, (Välkomstdrink och två glas öl/vin, alternativt alkoholfria alternativ så klart! (värde 215 kr).

På fredagens round-up duka en stor fest-buffé upp. Vill du ta del av den betala du endast 200 kr. Du lägger till detta i beställningen redan nu. Stadshotellet kan inte av logistiska skäl ta emot betalningar eller efterhandsbeställningar på plats.

Sista dag för biljettköp är den 31 augusti!

Hålltider Klubbträff 2021
Plats: Kristianstad Stadshotell

Fredagen den 15 oktober
Kl. 18 Round-up med buffé, tävlingar och quizz och trevlig samvaro

Lördagen den 16 oktober

Frukost
Ev. något program i samband med frukost
Stadsvandring eller aktivitet planeras på dagen i Kristianstad

Kl 18 Välkomstmingel
kl 18.45 Vi sätter oss till bords
kl 19-02 Middag och underhållning med artister och därefter förhoppningsvis dans med DJ.

Boende i Kristianstad

Vi har två officiella Klubbträffshotell i Kristianstad. Arrangörsgruppen i Kristianstad har fixat så att vi får rabatterade priser vid bokning av rum på Kristianstad Stadshotell eller Quality Hotel Grand. Uppge MELODIFESTIVALKLUBBEN vid bokning.

Telefonbokning – då hemsidor ej fungerar med bokningskod
Kristianstad Stadshotell: +46 44 10 02 55
Quality Hotel Grand: +46 44 28 48 00

Kristianstad stadshotell
Här ges rabatt från 100 kr per/person vid bokning två nätter), ordinarie priser nedan:

Enkelrum 775:- , Dubbelrum 550:- /per person, 3-bäddsrum 495:- /per person, 4-bäddsrum 450:- /per person

Quality Hotel Grand
Klubbpriser:

Enkelrum 850 :- , Dubbelrum 950 :- per person

Budgetboenden

Det finns även vandrarhem med promenadavstånd från stadshotellet. (OBS! Här kan vi tyvärr inte erbjuda några bokningsrabatter från klubbens sida!)

www.cityrum.se / www.kristianstadrum.se (samma ägare)

Vivans Bed and Breakfast

OBSERVERA!

Vi håller öppet om beslut vad gäller scenario C – digital klubbträff och tar beslut om detta senast den 1 september. Alla köpta biljetter kommer då att återbetalas.  Se till att ha full återbetalning på resor och boende, eller avvakta köp/ bokningar av dessa tillsvidare om ni känner er osäkra.

Vi ser fram emot att träffas igen den 15-16 oktober

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *

Post comment