26 april, 2020 17:30 - 22:00

Karta Otillgänglig

Även om Eurovision 2020 är inställt så är inte låtarna inställda och inte heller våra åsikter. Välkomna till ett möte online där vi träffas på säkert avstånd från varandra för att rösta på årets låtar och kommentera varandras fantastiska sinne för god musik.

Denna träff ordnas av Stockholm och klubbens tävlingsansvarige.. Du är välkommen från andra orter också precis som vanligt. Det blir några fler träffar från andra orter också.  Om du har några frågor som du inte får svar på nedan är du välkommen att kontakta mig på tavlingsansvarig@melodifestivalklubben.se

Varmt välkomna hem till varandra! Hoppas att vi ses!

Jonas Jonsson / Tävlingsansvarig

Varför behöver jag anmäla mig?

För att du ska finnas med i röstningsprogrammet och få dina röster registrerade så behöver samordnaren veta vilka som deltar. Om du bokar för två personer, skriv en kommentar om vilka som kommer.

Hur går jag med i träffen?

Du klickar på länken som kommer att finnas här i inbjudan på en mobil, surfplatta eller dator.

På mobil och surfplatta kan du behöva ladda ner en app. På dator kan du ansluta via webbläsare eller välja att ladda ner ett program. Du behöver inte skapa något konto. Detta kan du förbereda redan innan, annars kommer frågan upp när du klickar på länken.

I Zoom finns möjlighet till video och ljud. Du kan också välja att stänga av mikrofon och kamera.

Träffen börjar 17.30, men själva omröstningen beräknas starta vid 20.30

Hur och när tittar jag på musikvideor?

Det går tyvärr inte att titta tillsammans på strömmad film via Zoom. Därför behöver du titta innan omröstningen börjar. (Titta gärna “tillsammans” med andra via ZOOM från 17:30 men spela då spellisten från Youtube enskilt på din skärm).

Det finns ingen video tillgänglig i år. Länken nedan går till en Youtube-spellista med alla bidrag samt en snabbgenomgång efteråt, totalt drygt 140 min lång.

Boka din plats

Bokningen är stängd / Alt. du måste logga in för att kunna boka

4 kommentarer

 1. Hej!
  Jag tänker vara med på själva omröstningen kl 20.30. (Göran skickar in sina röster på mejl).

  Ser man länken man ska klicka på här eller kommer den på mejl?
  Trevlig helg!
  Hälsningar
  Elisabeth

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *

Post comment