17 april, 2020 19:30 - 22:00

Karta Otillgänglig

Även om Eurovision 2020 är inställt så är inte låtarna inställda och inte heller våra åsikter. Välkomna till ett möte online där vi träffas på säkert avstånd från varandra för att rösta på årets låtar och kommentera varandras fantastiska sinne för god musik.

Denna träff ordnas av Linköpings samordnare. Du är välkommen från andra orter också precis som vanligt. Fler orters samordnare kommer att lägga upp träffar längre fram. Om du har några frågor som du inte får svar på nedan är du välkommen att kontakta mig på linkoping@melodifestivalklubben.se

Varmt välkomna hem till varandra! Hoppas att vi ses!

/Lina, lokal samordnare Linköping

Varför behöver jag anmäla mig?

För att du ska finnas med i röstningsprogrammet och få dina röster registrerade så behöver samordnaren veta vilka som deltar. Om du bokar för två personer, skriv en kommentar om vilka som kommer.

Hur går jag med i träffen?

Du klickar på länken som kommer att finnas här i inbjudan på en mobil, surfplatta eller dator.

På mobil och surfplatta kan du behöva ladda ner en app. På dator kan du ansluta via webbläsare eller välja att ladda ner ett program. Du behöver inte skapa något konto. Detta kan du förbereda redan innan, annars kommer frågan upp när du klickar på länken.

I Zoom finns möjlighet till video och ljud. Du kan också välja att stänga av mikrofon och kamera.

Hur och när tittar jag på musikvideor?

Det går tyvärr inte att titta tillsammans på strömmad film via Zoom. Därför behöver du titta innan mötet börjar. (Titta gärna “tillsammans” med andra via andra chattverktyg).

Det finns ingen video tillgänglig i år. Det finns spellistor på Youtube som Eurovision Song Contests officiella lista. Och nästan alla låtar finns tillgängliga på Spotify.

Boka din plats

Bokningen är stängd / Alt. du måste logga in för att kunna boka