18 november, 2018 16:00 - 22:00 Patricia

Laddar Karta...

Vi kallar nu klubbens medlemmar i Stockholm till en alldeles speciell och underbar höstträff söndagen den 18 november!
Vi fortsätter att samarbeta med Patricia och kan på så sätt presentera en bonus – nämligen en show kombinerad med Schlager/musik quizz med Marie Wells och Caroline Jönsson. Av den anledningen består höstträffskvällen i Stockholm av två delar!

Vi samlas vid restaurang Patricia kl 15.30 för att klockan 16 börja videovisningen och höstens tema i Melodifestivalklubben . Vi ska titta på och rösta fram Melodifestivalens bästa sist placerade låt genom tiderna. Läs mer om temat här: https://melodifestivalklubben.se/inforomrostning-lokala-traffar-2018/

Under denna visning finns möjlighet att köpa starkare drycker i baren, snacks och alkoholfritt bjuder klubben på. Visningen och röstningen genomförs och beräknas vara avslutad första delen av kvällen.

När första delen av kvällen är över ca 18.30 finns möjlighet att äta i restaurangen till Patricias förmånliga söndagspriser som verkligen är superförmånliga. Runt klockan 21 börjar Marie Wells och Caroline Jönsson sin show som också är ett quizz. De gör kvällens upplaga speciellt för oss i klubben då de vet att vi är där- så förvänta er många kluriga schlagerfrågor. Första upplagan av quizzet i början på hösten van ingen mindre än klubbens ordförande!

Kvällen beräknas slut runt 22.30 men för de som vill och inte behöver jobba dagen därpå så är Patricia öppen till klockan 5 på morgonen!

Ett tips! Ta gärna med er vänner och bekanta som är nyfikna på klubben! De är välkomna och om de efter denna träff bestämmer sig för att gå med i klubben så kan de göra det och blir då medlemmar för 2019 med en gång! Så en jättebra grej att få med sig de där vännerna som länge tänkt på att “jag borde ju gå med” men som aldrig kommer till skott! Visa dem vad klubben är!

Bordsbokning: Önskar du äta efteråt ange gärna detta i anmälan också och boka bord. Vi försöker då boka upp så att alla från klubben som kommer från höstträffen får bord brevid varandra!

Tillgänglighetsfrågor: Patricia är till viss del anpassad med ramper till de olika våningsplanen – var god kontakta restaurangen i förväg så att detta kan planeras av personalen ombord. Skriv gärna en kommentar i anmälan för säkerhetsskull till oss om det finns funderingar. 

 

Boka din plats

Bokningen är stängd / Alt. du måste logga in för att kunna boka

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *

Post comment