18 maj, 2019 - 19 maj, 2019 18:00 - 05:00 Patricia

Laddar Karta...

Melodifestivalklubben ordnar en festlig inramning för alla som inte kommer iväg till Tel Aviv i år. Vi upprepar fjolårsuccén med storbild på Patricia som innebar en stor fest med gemytlig stämning. Melodifestivalklubbens medlemmar kan förboka de bästa sittplatserna för finalens storbild.Det är fri entré som gäller under kvällen. Medlemmar kan förboka de bästa sittplatserna. Det är det stora dansgolvet som görs om med en storbild, flera mindre tv-skärmar om man vill sitta i mindre sällskap.

Erbjudande: Vill du äta så får alla med OGAE-medlemskort mat med 50 % erbjudande hela kvällen. Restaurangen öppnar kl 18. Boknig till restaurangen sker på Patricias hemsida eller via telefon. Ange att du kommer från melodifestivalklubben i bokningen till restaurangen. Obs! Ni behöver göra middagsbokningen både här och på Patricias hemsida.

Boka online här Boka per telefon: 08-743 05 70

TV-sändningen pågår mellan kl 21- ca 00.30
Därefter flera dansgolv, ett med schlager/ESC/MF-DJ till 05.00

Vid bra väder är den stora utomhusbaren öppen både före och efter.

Patricia är så lång som möjligt tillgänglighetsanpassad, med speciella ramper m.m. Mejla direkt till Hayden på Patricia om du har frågor om detta. På hayden@patricia.st 

Adress: Patricia
Söder Mälarstrand, kajplats 19 – Stockholm, Se Google Maps

OBS! T-bana Mariatorget är närmast (ej Slussen T-bana)

 

Boka din plats

Bokningen är stängd / Alt. du måste logga in för att kunna boka

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *

Post comment