28 april, 2020 17:45 - 19:30

Karta Otillgänglig

Även om Eurovision 2020 är inställt så är inte låtarna inställda och inte heller våra åsikter. Välkomna till ett möte online där vi träffas på säkert avstånd från varandra för att rösta på årets låtar och kommentera varandras fantastiska sinne för god musik.

Denna träff ordnas av Umeås lokal samordnare. Vi lämnar våra röster och har sedan lite eftersnack över resultatet. Du är välkommen från andra orter också precis som vanligt.                                                                Om du har några frågor som du inte får svar på nedan är du välkommen att kontakta mig på umea@melodifestivalklubben.se

Varmt välkomna hem till varandra! Hoppas att vi ses!

Frida Karlsson

Varför behöver jag anmäla mig?

För att du ska finnas med i röstningsprogrammet och få dina röster registrerade så behöver samordnaren veta vilka som deltar. Om du bokar för två personer, skriv en kommentar om vilka som kommer.

Hur går jag med i träffen?

Du klickar på länken som kommer att skickas på mail till er och läggas ut  här i inbjudan på en mobil, surfplatta eller dator.

På mobil och surfplatta kan du behöva ladda ner en app. På dator kan du ansluta via webbläsare eller välja att ladda ner ett program. Du behöver inte skapa något konto. Detta kan du förbereda redan innan, annars kommer frågan upp när du klickar på länken.

I Zoom finns möjlighet till video och ljud. Du kan också välja att stänga av mikrofon och kamera.

Träffen börjar 17.45, men själva omröstningen beräknas starta vid 18:00

Hur och när tittar jag på musikvideor?

Det går tyvärr inte att titta tillsammans på strömmad film via Zoom. Därför behöver du titta innan omröstningen börjar.

Det finns ingen video tillgänglig i år. Länken nedan går till en Youtube-spellista med alla bidrag samt en snabbgenomgång efteråt, totalt drygt 140 min lång.

Här är länken till spellistan: https://www.youtube.com/watch?v=p-E-kIFPrsY&list=PLZI-RUaJNl98vCSDivXLZYOvlLd5v5_U8

Boka din plats

Bokningen är stängd / Alt. du måste logga in för att kunna boka

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *

Post comment