12 april, 2019 00:00 - 23:59

Karta Otillgänglig

Nu är det dags att lägga in beställningar för handboken till ESC, EuroSong News. Senast fredag 12:e April vill vi ha din beställning.

Tidningen kommer att se annorlunda ut i år! Under varje lands sidor blir det större fokus på artisterna och låtarna, med intervjuer, tillbakablickar på jubileer och andra Eurovisionrelaterade höjdpunkter. Låtarnas väg mot Eurovision kommer att ta mindre plats. Det blir även en “triviaruta” på varje sida. Detta är årets viktigaste handbok, så glöm inte att beställa i tid!

Deadline för beställning är fredag 12 april 23:59:59. Vi stänger då möjligheten att boka EuroSong News. Beställningen görs här och priset är 150 kronor inkl. porto.

Betalning: Skall vara Klubben tillhanda senast 15 april på klubbens Plusgirokonto 146 94 40-0. Glöm inte att ange namn, medlemsnummer och att betalningen gäller EuroSong News.

Du kan även swisha in din betalning till klubbens swishnummer 1234009692. Var noga med att skriva meddelande / betalningsreferens: “namn medlemsnummer ESN”.

Du kan också betala genom Paypal via kassor@melodifestivalklubben.se och klicka på varor och tjänster.

EuroSong News skickas ut tidigt i maj, det beror när den blir färdigproducerad.

Lars-Kristian Nielsen-Stensrud och Peter Baston

Boka din plats

Bokningen är stängd / Alt. du måste logga in för att kunna boka

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *

Post comment