07 april, 2018 00:00 - 23:59

Karta Otillgänglig

Nu kan vi presentera årets design av ESC-tröjan med Benjamin Ingrosso. Bakom designen står Jenny Wallhoff. Tröjan finns i olika storlekar.

Vi uppmanar klubbens medlemmar att ha tröjan på sig i samband med Eurovision så att vi syns riktigt ordentligt på Lissabons gator, torg och arenor i maj. Framsidan pryds av Benjamin Ingrosso och texten “Dance you off”, och på tröjans baksida syns svenska flaggan och klubbens logga.

Tröjan säljs exklusivt för våra medlemmar.

Sista beställningsdag är den 7 april. Betalningen skall vara klubben tillhanda senast 9 april på klubbens Plusgirokonto 146 94 40-0. Pris 190 kronor. Glöm inte att ange namn, medlemsnummer och att betalningen gäller ESC-tröjan 2018.

Du kan även swisha in din betalning till klubbens swishnummer 1234009692. Var noga med att skriva meddelande/betalningsreferens: namn medlemsnummer samt “ESC-tröjan 2018”.

Du kan också betala genom Paypal via kassor@melodifestivalklubben.se och klicka på varor och tjänster. Använd samma betalningsreferens som för swish.

Beställd tröja skickas hem till dig. Hemleverans av tröjorna kommer att ske före Eurovision, det vill säga i slutet av april. Eftersom tröjorna kommer att skickas ut med post ber vi dig som beställer att kontrollera att du har aktuell adress inlagd på medlem.melodifestivalklubben.se. Klicka på fliken “medlemmar” och sedan “kontoinformation”.

Nedan hittar du tillgängliga storlekar.

Lars Kristian Nielsen Stensrud | Melodifestivalklubben

Lars-Kristian Nielsen-Stensrud, ESC-ansvarig

 

Boka din plats

Bokningen är stängd / Alt. du måste logga in för att kunna boka

9 kommentarer

  1. Hej Lars-Kristian!
    Jag skulle vilja beställ en t-shirt extra i storlek LARGE åt Magnus Johansson 5387 som är på semester.
    Han hinner inte hem innan beställningstiden är ute. Går det att ordna?
    Mvh
    Mikael Svensson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *

Post comment