07 april, 2019 00:00 - 18:00

Karta Otillgänglig

Nu kan vi presentera årets design av ESC-tröjan med John Lundvik. Och i år hade vi en tävling som ni medlemmer röstade på. Vinnaren blev alternativt ett som ni kan kolla vidare i en tidligare nyhet. Konseptet började med en ide från @temabilder2019 (instagram) och designer är Jenny Wallhoff. Tröjan finns i flera olika storlekar. 

Vi uppmanar klubbens medlemmar att ha tröjan på sig i samband med Eurovision så att vi syns riktigt ordentligt på Tel Avivs gator, torg och arenor i maj. Framsidan pryds av “Too late för love” med underbara ljuspunkter, medan baksidan pryds av Sweden och Melodifestivalklubben.se som liten text.

Tröjan säljs exklusivt för våra medlemmar!

Sista beställningsdag är den 7 april kl 18:00. Betalningen skall vara klubben tillhanda senast 8 april på klubbens Plusgirokonto 146 94 40-0. Pris 200 kronor. Glöm inte att ange namn, medlemsnummer och att betalningen gäller ESC-tröjan 2019.

Du kan även swisha in din betalning till klubbens swishnummer 1234009692. Var noga med att skriva meddelande/betalningsreferens: namn medlemsnummer samt “ESC-tröjan 2019”.

Du kan också betala genom Paypal via kassor@melodifestivalklubben.se och klicka på varor och tjänster. Använd samma betalningsreferens som för swish.

Beställd tröja skickas hem till dig. Hemleverans av tröjorna kommer att ske före Eurovision, det vill säga i slutet av april. Eftersom tröjorna kommer att skickas ut med post ber vi dig som beställer att kontrollera att du har aktuell adress inlagd på medlem.melodifestivalklubben.se. Klicka på fliken “medlemmar” och sedan “kontoinformation”.

Lars Kristian Nielsen Stensrud | Melodifestivalklubben

Lars-Kristian Nielsen-Stensrud, ESC-ansvarig (escansvarig@melodifestivalklubben.se)

Boka din plats

Bokningen är stängd / Alt. du måste logga in för att kunna boka

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *

Post comment