19 april, 2020 00:00 - 09:00

Karta Otillgänglig

Vill du ha en souvenir från året då The Mamas skulle försvarat Sveriges färger i Eurovision, så är det dags att beställa tröjan för 2020! Styrelsen vill gärna hålla traditionen vid liv och hylla dessa härliga tjejer som – precis som 40 andra akt – berövats chansen att tävla i Rotterdam i år.

Årets designtävling vanns av Daniel Stridh för alternativ #2. Grattis, Daniel!  Tröjan finns i flera olika storlekar och säljs exklusivt till Melodifestivalklubbens medlemmar. Beställningen görs under senast 21.00 den 19 april. 

 

Sista betalningsdag är också den 19 april. Skicka betalningen till klubbens Plusgirokonto 146 94 40-0. Pris 220 kronor. Glöm inte att ange namn, medlemsnummer och att betalningen gäller The Mamas.

Du kan även swisha din betalning till klubbens swishkonto 1234009692. Var noga med att skriva meddelande/betalningsreferens: namn + medlemsnummer + The Mamas.

Du kan också betala genom Paypal via kassor@melodifestivalklubben.se och klicka på “varor och tjänster”. Använd samma betalningsreferens som ovan: ditt namn + medlemsnummer + The Mamas

Beställd tröja skickas hem till dig. Hemleverans av tröjorna kommer att ske i början av maj. Eftersom tröjorna skickas med post ber vi dig som beställer att kontrollera att du har aktuell adress inlagd på medlem.melodifestivalklubben.se. Klicka på fliken “medlemmar” och sedan “kontoinformation” för att kolla.

Lars Kristian Nielsen Stensrud | Melodifestivalklubben

Lars-Kristian Nielsen-Stensrud, ESC-ansvarig (escansvarig@melodifestivalklubben.se)

Boka din plats

Bokningen är stängd / Alt. du måste logga in för att kunna boka

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *

Post comment