Vi är Sveriges största och mest etablerade fanklubb för Melodifestivalen och Eurovision Song Contest.

Så här blir du medlem:

För att bli medlem fyller du i detta formulär. Då får du inbetalningsinformation. Sedan betalar du in medlemsavgiften till klubbens plusgirokonto.

Medlemsavgift

För 2018 är medlemsavgiften 400 kr. Är du under 18 år kostar medlemskapet 200 kr (juniormedlemskap till och med det år man fyller 18 år). Medlemskapet är baserat på kalenderår vilket betyder att medlemsavgiften är densamma oavsett när på året du betalar in.

Ingen åldersgräns men vissa aktiviteter är för vuxna

Vi har ingen åldersgräns för medlemskap och vi kräver inte att även målsman blir medlem. Däremot du kan bli betalningsskyldig om du anmäler dig till vissa av våra aktiviteter. Många av aktiviteterna sker i miljöer som inte är lämpliga för barn, och personer under 18 år kan inte alltid vara med på våra events. Därför har vi en lägre medlemsavgift för juniorer.

Hantering av personuppgifter

När du går med i Melodifestivalklubben samtycker du kring vår hantering av dina personuppgifter. Läs därför först noga igenom vår sida om hur Melodifestivalklubben hanterar personuppgifter

Medlemskort

Alla medlemmar i Melodifestivalklubben får ett medlemskort. De blir från och med medlemsåret 2019 elektroniska och distribueras genom en app som laddas ner till din smartphone. Medlemskorten kommer att gälla i hela OGAE nätverket. I framtiden kommer vi att ta fram fler erbjudanden och förmåner som är knutna till ditt medlemskort.  Under Eurovision är vanligen medlemskort nödvändiga att visa upp för entré till flera arrangemang.

Du kan bara ha ett medlemskort i en klubb inom OGAE-nätverket. Du kan vara medlem i flera klubbar men du måste bestämma dig för i vilken klubb du vill vara huvudmedlem.

Medlemskorten administreras av OGAE International och företaget Cardskipper.

Digitala medlemskort införs under hösten 2018 och blir giltiga från medlemsåret 2019.

Under de sista månaderna av 2018 distribueras inga fler gamla plastmedlemskort. Vi räknar med att nya medlemmar som tillkommer de sista månaderna under 2018 inte kommer att behöva använda medlemskort.

Inloggningsuppgifter till hemsidan

Det tar några bankdagar innan du får inloggningsuppgifter till hemsidan efter du betalt in medlemsavgiften. Som inloggad tar du del av medlemsanpassat innehåll på hemsidan såsom klubbnyheter och pressrapportering från Melodifestivalen och Eurovision Song Contest. Du kan också delta i våra tävlingar samt anmäla dig till våra olika aktiviteter.

Tänk på att vi är en ideell förening där alla sköter sina klubbuppdrag på fritiden. Vi kommer givetvis göra vårt bästa för att registrera ditt medlemskap och skicka inloggningsuppgifter till hemsidan så snart som möjligt!

Om du har ytterligare frågor kring medlemskap får du gärna höra av dig till medlemsansvarig@melodifestivalklubben.se