Vi är Sveriges största och mest etablerade fanklubb för Melodifestivalen och Eurovision Song Contest.

Så här blir du medlem:

För att bli medlem betalar du in medlemsavgiften. Betalningen sker genom ett köp på Billetto, där du kan göra ditt köp genom Swish, Kreditkort eller Klarna. I samband med detta fyller du i ett antal uppgifter som krävs vid medlemsskap i vår förening. Detta är namn, Individuell epostadress och om du är 16 + telefon/mobil.

Medlemsavgift

För 2020 är medlemsavgiften 400 kr. Är du under 18 år kostar medlemskapet 200 kr (juniormedlemskap till och med det år man fyller 18 år). Medlemskapet är baserat på kalenderår vilket betyder att medlemsavgiften är densamma oavsett när på året du betalar in. Vårt medlemsår löper februari till januari. Vid betalning på Billetto tillkommer en administrativ avgift på 24,99 kr respektive 14,99 kr.

An international version of this page will be set up shortly and then there will also be possible to pay the membership fee using several common International payment methods, including PayPal.

Ingen åldersgräns men vissa aktiviteter är för vuxna

Vi har ingen åldersgräns för medlemskap och vi kräver inte att även målsman blir medlem. Däremot du kan bli betalningsskyldig om du anmäler dig till vissa av våra aktiviteter. Många av aktiviteterna sker i miljöer som inte är lämpliga för barn, och personer under 18 år kan inte alltid vara med på våra events. Därför har vi en lägre medlemsavgift för juniorer. Juniorer under 16 år erhåller inte enligt ett beslut av OGAE International ett elektroniskt medlemskort via Cardskipper.

Hantering av personuppgifter

När du går med i Melodifestivalklubben samtycker du kring vår hantering av dina personuppgifter. Läs därför först noga igenom vår sida om hur Melodifestivalklubben hanterar personuppgifter

Medlemskort

Alla medlemmar i Melodifestivalklubben får ett medlemskort. Dessa distribueras genom en app som laddas ner till din smartphone. Har du inte smartphone finns alternativa möjligheter för medlemskortet. Medlemskorten kommer att gälla i hela OGAE nätverket. I framtiden kommer vi att ta fram fler erbjudanden och förmåner som är knutna till ditt medlemskort.  Under Eurovision är vanligen medlemskort nödvändiga att visa upp för entré till flera arrangemang.

Du kan bara ha ett medlemskort i en klubb inom OGAE-nätverket. Du kan vara medlem i flera klubbar men du måste bestämma dig för i vilken klubb du vill vara huvudmedlem.

Medlemskorten administreras av OGAE International och företaget Cardskipper.

Juniorer i kubben under 16 år erhåller inte enligt ett beslut av OGAE International ett elektroniskt medlemskort via Cardskipper.

Inloggningsuppgifter till hemsidan

Det tar några bankdagar innan du får inloggningsuppgifter till hemsidan efter du betalt in medlemsavgiften. Som inloggad tar du del av medlemsanpassat innehåll på hemsidan såsom klubbnyheter och pressrapportering från Melodifestivalen och Eurovision Song Contest. Du kan också delta i våra tävlingar samt anmäla dig till våra olika aktiviteter.

Tänk på att vi är en ideell förening där alla sköter sina klubbuppdrag på fritiden. Vi kommer givetvis göra vårt bästa för att registrera ditt medlemskap och skicka inloggningsuppgifter till hemsidan så snart som möjligt!

Om du har ytterligare frågor kring medlemskap får du gärna höra av dig till medlemsansvarig@melodifestivalklubben.se