02 oktober, 2020 - 03 oktober, 2020 Hela dagen Kristianstad Stadshotell

Laddar Karta...

Boka in helgen 2-3 oktober i kalendern redan nu, så att du kan haka på en trevlig sammankomst i goda (och kanske nya) vänners lag!

Platsen som är bokad för evenemanget är Kristianstad Stadshotell.

Arrangörsgruppen i Kristianstad har fixat så att vi får rabatterade priser vid bokning av rum på Kristianstad Stadshotell eller Quality Hotel Grand. Uppge MELODIFESTIVALKLUBBEN vid bokning.

Enkelrum 700:- / per person

Dubbelrum 500:- /per person

3-bäddsrum 465:- /per person

4-bäddsrum 400:- /per person

Det finns även vandrahem med promenadavstånd från stadshotellet. (OBS! Här kan vi tyvärr inte erbjuda några bokningsrabatter från klubbens sida!)

www.cityrum.se / www.kristianstadrum.se (samma ägare)

Vivans Bed and Breakfast
Fakta & Priser

OBSERVERA!

Vår förhoppning är att kunna genomföra årsmöte och klubbträff som vanligt, men självfallet kommer vi att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer och riktlinjer för allas säkerhet. Därför går vi inte ut med mer detaljer än detta i nuläget.

Vi ber er vara uppmärksamma på klubbens olika informationskanaler där vi snarast möjligt meddelar om vår bokning kommer behöva ändras / ställas in.

Vår absoluta deadline är mitten av augusti, fram tills dess har vi möjlighet att kostnadsfritt ställa in eller ändra på datumet. SJ och hotell har möjlighet avboka/omboka. Om klubbträffen ställs in kommer årsmötet ända att genomföras på lördagen den 3 oktober på alternativt sätt.

Köpet för själva evenemanget öppnar senare

Ta hand om er och väl mött!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *

Post comment